Eurimas maakt van uw eigendom een zekere investering!
Ligt uw eigendom aan zee u nauw aan het hart, dan ben je bij Eurimas aan het juiste adres. Eurimas is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen en villa’s die een meerwaarde betekenen voor zowel huurder als verhuurder.
Verhuren zonder zorgen.
Ons clienteel wordt geselecteerd en ingelicht, waardoor wij respect voor uw investering kunnen garanderen. Ons team staat in voor een correcte voorstelling van het pand, nazicht bij elke verhuurperiode en strikte betaling.
Een commerciële troef.
Door onze commerciële ligging en pro-aktieve aanpak is Eurimas reeds een begrip aan de Westkust. Onze professionele begeleiding garandeert een optimaal rendement van uw investering. Eurimas is reeds zeer actief in Nieuwpoort & Oostduinkerke (Groendijk). Toch zijn wij voor ons steeds toenemend clienteel op zoek naar appartementen en villa’s te huur en te koop.
Denkt u uit uw eigendom een meerwaarde te kunnen halen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Verhuur
Sinds jaren verhuren wij jonge en moderne appartementen en vakantiewoningen. Zowel in Nieuwpoort als Oostduinkerke (Groendijk) kunnen wij een ruim aanbod voorstellen.

Wij beschikken over tal van mogelijkheden, van studio’s tot appartementen met 3 slaapkamers en villa’s. De verhuurperiodes zijn mogelijk per maand, 1 of 2 weken, midweeks en (verlengde) weekends. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning te huren voor meerdere maanden, bv. de wintermaanden.

Hieronder vindt u ons aanbod met enkele foto’s en een uitgebreide beschrijving van onze vakantiewoningen. Onder elk appartement vindt u een link waarin u kunt doorklikken naar de prijsgegevens.

De waarborg bedraagt € 250. De waarborgsom wordt u binnen de maand na vertrek teruggestort.
CONTACT
EURIMAS
Lombardsijdestraat 5B
8620 Nieuwpoort
Tel. 058 23 51 74
Fax 058 23 90 74
E-mail info@eurimas.be
ONZE OPENINGSUREN
ma-za09.00 - 12.30
14.00 - 17.30
zogesloten
woegesloten
Ondernemingsnr. 0415.587.095
Erkend vastgoedmakelaar
BIV 500612 Belgiƫ
Controle instantie :
BIV Luxemburgstraat 16B
1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV Vergunning toeristisch verhuurkantoor onder het nummer 8031